Detectie Gevorderden

Home » Cursussen » Detectie Gevorderden

Cursus Detectie Gevorderden

Bij onze gevorderdencursus detectiewerk bieden we een uitdagend en stimulerend programma voor honden die al ervaring hebben met detectie en hun vaardigheden willen verfijnen en uitbreiden. Onze cursus is ontworpen om honden en hun eigenaren te helpen de volgende stap te zetten in hun detectiewerkvaardigheden.

Onze gevorderdencursus detectiewerk is gericht op het perfectioneren van de vaardigheden van zowel hond als eigenaar en het uitbreiden van hun repertoire aan detectietechnieken. Gedurende deze cursus zullen we ons concentreren op complexe zoekscenario’s, verfijnde detectietechnieken en praktische toepassingen van detectiewerk.

  • Week 1-2: Verfijning van Detectietechnieken We zullen de basis detectietechnieken herzien en ons richten op het verfijnen van de signalen die uw hond geeft bij het detecteren van specifieke geuren. We zullen werken aan het verbeteren van de nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid van het detectiewerk.

  • Week 3-4: Complexere Zoekscenario’s en Afleidingen Gedurende deze weken zullen we uw hond introduceren aan complexere zoekscenario’s en afleidingen om zijn concentratie en focus te verbeteren. Uw hond zal leren om specifieke geuren te identificeren te midden van verschillende omgevingen en afleidingen.

  • Week 5-6: Praktijkgerichte Oefeningen en Evaluatie In de laatste twee weken zullen we praktijkgerichte oefeningen uitvoeren waarbij uw hond zijn gevorderde detectievaardigheden kan toepassen in realistische situaties. We zullen de voortgang van uw hond evalueren en individuele feedback geven voor verdere verbetering.

Onze gevorderdencursus detectiewerk wordt geleid door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in geurwerk en een ondersteunende omgeving bieden voor u en uw hond om te groeien en te excelleren.

Schrijf vandaag nog in voor onze gevorderdencursus detectie en laat uw hond zijn talenten naar een hoger niveau tillen.

Voor wie?

Geschikt voor alle honden die bij ons of elders een detectie cursus hebben gevolgd.

Kosten

6 lessen van ca. 60 minuten kost € 135,00

De cursus vindt gedeeltelijk binnen plaats. 

Startdatum dinsdag 21 mei 20:00 uur (VOL)

 

Les Datum
les 1  21 mei
 les 2 28 mei
 les 3 4 juni
les 4 11 juni
 les 5 18 juni
les 6 25 juni

 

Startdatum dinsdag 9 juli 20:00 uur

 

Les Datum
les 1  9 juli
 les 2 16 juli
 les 3 23 juli
les 4 30 juli
 les 5 6 augustus
les 6 13 augustus

 

Startdatum dinsdag 22 augustus 20:00 uur

 

Les Datum
les 1  20 augustus
 les 2 27 augustus
 les 3 3 september
les 4 10 september
 les 5 17 september
les 6 24 september

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over