Puppy Socialisatiecursus

Home » Cursussen » Puppycursus

Puppy Socialisatiecursus

 

Bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn geloven we in het opbouwen van een sterke band tussen baas en hond door middel van positieve trainingstechnieken. Onze professionele trainers staan klaar om u te begeleiden bij het opvoeden en trainen van uw puppy tot een gelukkige en goedgemanierde metgezel.

Onze puppytraining omvat:

  • Basisgehoorzaamheid: aandacht, netjes meelopen en zit.

  • Zindelijkheidstraining: Ontvang deskundige begeleiding en advies over hoe u uw puppy zindelijk kunt maken en ongewenst gedrag kunt voorkomen.

  • Socialisatie: Help uw puppy om zich op een positieve manier aan verschillende mensen, dieren en omgevingen aan te passen, wat essentieel is voor een sociale volwassen hond.

Tijdens een aparte online theorie-avond behandelen we onderwerpen als: hoe lang mag mijn pup lopen, hoe voorkom ik dat hij zo bijt, hoe maak ik mijn pup zindelijk etc. Deze theorie-avond vindt één keer in de 2 weken plaats. We raden u aan deze theorie-avond al te volgen voordat u de pup in huis krijgt zodat u optimaal bent voorbereid op zijn/haar komst.

Hoe is de cursus opgebouwd?

U kunt iedere week instromen met uw pup, er is geen wachtlijst! De puppyklas is op de zondagochtend.

De bij de puppy socialisatiecursus behorende theorieles is één keer in de 2 weken, wij adviseren (aankomende) puppy eigenaren om de theorieles te volgen voordat de pup is. De theorieles doen wij online via een digitale bijeenkomst, elke oneven week op woensdagavond om 19.30 uur. U ontvangt bij uw inschrijving een uitnodiging voor deze digitale bijeenkomst.

Als u zich naast de puppy socalisatiecursus ook inschrijft voor de basiscursus bent u verzekerd van deelname aan de eerst mogelijke basiscursus en mag u de puppylessen blijven volgen tot de basiscursus start.

Voor wie?

Voor pups van 7 tot 14 weken. Is uw hond ouder dan 12 weken dan komt hij in aanmerking voor de basiscursus.

Wat kost het?

De kosten van de puppy socialisatiecursus bedragen € 67,50. Hierbij inbegrepen zijn 4 praktijklessen van 30 minuten en een online theorieavond.

U kunt de praktijklessen en de theorieavond met meerdere mensen bijwonen.

Wanneer?

Onze puppy socialisatiecursus is op zondagochtend om 9.00 uur. Na uw inschrijving ontvangt u binnen vijf dagen een bevestiging.
We werken niet met een wachtlijst en kennen ook geen vakantiestop. U kunt elke week instromen. Ideaal toch?

Locatie?

Gedurende de winterperiode worden de lessen gegeven op onze binnenlocatie aan de Energieweg 49 te Nieuwkoop.

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over