Puppy Socialisatiecursus

Home » Cursussen » Puppycursus

Puppy Socialisatiecursus

“Een goede start is het halve werk”

Als een jonge pup bij u in huis komt is deze meestal een week of 8 a 9 oud. Hij bevindt zich dan in een ontzettend belangrijke fase van zijn leven: de socialisatieperiode. Op dit moment is alles erop gericht om te leren hoe de wereld om hem heen in elkaar zit. Wat daarin bedreigingen zijn en wat er gewoon bij het leven hoort. In deze periode wordt een belangrijke basis voor zijn verdere leven gelegd.

Daarom starten wij met een speciale op jonge puppen aangepaste Puppy socialisatiecursus. U kunt meteen instromen zodat u en uw pup ook in deze vroege periode direct de juiste begeleiding krijgen.

Op speelse manier gaat u in 4 lessen aan de slag met o.a. de eerste gehoorzaamheidsoefeningen, samenwerking, spelen, socialisatie en zelfbeheersing.

Tijdens een aparte online theorie-avond behandelen we onderwerpen als: hoe lang mag mijn pup lopen, hoe voorkom ik dat hij zo bijt, hoe maak ik mijn pup zindelijk etc. Deze theorie-avond vindt één keer in de 2 weken plaats. We raden u aan deze theorie-avond al te volgen voordat u de pup in huis krijgt zodat u optimaal bent voorbereid op zijn/haar komst.

Hoe is de cursus opgebouwd?

U kunt iedere week instromen met uw pup, er is geen wachtlijst! De puppyklas is op de zondagochtend.

De bij de puppy socialisatiecursus behorende theorieles is één keer in de 2 weken, wij adviseren (aankomende) puppy eigenaren om de theorieles te volgen voordat de pup is. De theorieles doen wij online via een digitale bijeenkomst, elke oneven week op woensdagavond om 19.30 uur. U ontvangt bij uw inschrijving een uitnodiging voor deze digitale bijeenkomst.

Als u zich naast de puppy socalisatiecursus ook inschrijft voor de basiscursus bent u verzekerd van deelname aan de eerst mogelijke basiscursus en mag u de puppylessen blijven volgen tot de basiscursus start.

Voor wie?

Voor pups van 7 tot 14 weken. Is uw hond ouder dan 12 weken dan komt hij in aanmerking voor de basiscursus.

Wat kost het?

De kosten van de puppy socialisatiecursus bedragen € 67,50. Hierbij inbegrepen zijn 4 praktijklessen van 30 minuten en een online theorieavond. Daarnaast kunt u rekenen op ondersteuning tijdens deze eerste periode dat uw pup in huis is.

U kunt de praktijklessen en de theorieavond met meerdere mensen bijwonen.

Wanneer?

Onze puppy socialisatiecursus is op zondagochtend om 9.00 uur. Na uw inschrijving ontvangt u binnen vijf dagen een bevestiging.
We werken niet met een wachtlijst en kennen ook geen vakantiestop. U kunt elke week instromen. Ideaal toch?

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over