Het team

Home » Het Team

Danielle Bremmer, eigenaar en kynologisch instructeur 

Mijn naam is Daniëlle Bremmer en ik ben eigenaar en instructeur bij de Martin Gaus Hondenschool Alphen a/d Rijn.

Van jongs af aan gek op dieren en van huis uit ben ik opgegroeid met honden. Toen ik 18 was mocht ik eindelijk mijn eigen hond uitkiezen, vanaf dat moment heb ik altijd één of meerdere honden gehad. Op dit moment heb ik drie honden, Elvis een American Akita van 8 jaar, Ziva een Cocker Spaniël van 7 jaar en Polly een Polski Spaniël Mysliwski van 2 jaar. 

Na mijn middelbare school heb ik de opleiding management  paardenhouderij gevolgd en ben ik gaan werken als stalruiter. Dit heb ik 8 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Hierna heb ik vooral administratief werk gedaan, maar ik was er al gauw achter dat ik het buiten werk en het werken met dieren miste. In die tussentijd nam ik een herplaatser in huis. Deze hond bleek een grotere rugzak te hebben dan vooraf gedacht en zo kwam ik bij de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer terecht. We hebben samen veel geleerd en bij mij ontstond de droom om ooit zelf les te mogen en kunnen geven.

Het duurde nog een paar jaar voor ik het aandurfde, maar uiteindelijk ben ik de opleiding kynologisch instructeur gaan volgen bij de Martin Gaus Academie. Mijn stage heb ik gevolgd bij de Martin Gaus Hondenschool in Zoetermeer en ik had het geluk dat ik hier na mijn opleiding gelijk aan de slag kon. Daarnaast heb ik diverse andere opleidingen zoals detectie, speuren, hoopers, rally-o, agility en nosebedience met succes afgerond. Ik ben op dit moment nog bezig met de opleiding gedragtherapeut bij Annorlunda.

Per 1 januari 2023 heb ik Martin Gaus Hondenschool Alphen a/d Rijn overgenomen van Edwin Kuit. Een geweldige kans die ik met beide handen heb aangegrepen. 

Naast gehoorzaamheid vind ik het belangrijk om leuke dingen met je hond te doen, ik kijk er erg naar uit om met jullie aan één of misschien wel alle twee van deze punten te gaan werken.

Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

 

Opleidingen:
Opleiding concept trainen Dogs Talk Pro Heden
Gedrag Therapeut Annorlunda Campus  Heden
Module 1 neuswerk Tinley 2023
Balans & Coördinatie Sam Turner 2023
Module 1 neuswerk Tinley 2023
Psychosociale Hulphonden Instructeur Kynotrain  2023
Agility Instructeur  Martin Gaus Academie 2022
Rally Obedience Instructeur   Rally Obedience Nederland 2022
Hoopers Instructeur  Nadac Hoopers Nederland     2022
Detectie instructeur De Nederlandse Speur & Detectie Bond   2021
Instructeur Puppy Detectie  De Nederlandse Speur & Detectie Bond   2021
Speur Instructeur    De Nederlandse Speur & Detectie Bond 2021
Nosebedience instructeur    De Nederlandse Speur & Detectie Bond  2021
Keurmeester Detectie De Nederlandse Speur & Detectie Bond    2022
Kynologisch instructeur Martin Gaus Academie 2019/2021
Workshops/Lezingen:    
     
Webinair- Bewegingscheck bij de hond HondVeiligNederland 2024
Webinair- Searching and indication in the real world Scent Imprint for Dogs  2024
Webinair- Scent Profile Scent Imprint for Dogs  2024
Dag van kynologisch Instructeur Raad van Beheer Kynologisch Nederland 2024
Begrenzen hoe doe je dat?  Annorlunda 2024
Help de eigenaar met de overprikkelde hond Annorlunda 2023
Seniorhonden Tinley       2023
Hoopers gevorderden B  Nadac Hoopers Nederland 2023
Dove hond trainen Martin Gaus Academie 2023
Verdiepingsdag gedragmedicatie Annorlunda 2023
Nascholing Speuren Tinley       2023
Masterclass Puppy Sam Turner 2023
Instructeurs congres   Annorlunda 2023
Lekker bezig zijn   Judith Lissenberg 2022
Hondentrainen voor Professionals  Tinley       2022
Emoties bij honden    Edgar v/d Kamp 2022
Pubers en hormonen deel 1   Martin Gaus Academie/ Sam Turner  2022
Treibball    Judith Lissenberg 2022
Instructeursworkshop   Judith Lissenberg 2022
Spelen tijdens puppyles  Peter Beekman    2022
Pubers en hormonen deel 2  Martin Gaus Academie/Sam Turner   2022
Instructeurs congres   Annorlunda 2022
Webinar angst voor harde geluiden  Argos     2022
Webinar Valsmeldingen Argos     2022
Oefening als hulpmiddel deel 2  Martin Gaus Academie/Peter Beekman 2022
EHBO voor Honden  Martin Gaus Academie  2021
Ras en gedrag    Martin Gaus Academie  2021
Snuit Golf  Martin Gaus Academie  2021
Ruimtezoekingen  Argos     2021
Oefening als hulpmiddel      Martin Gaus Academie/Peter Beekman   2021
Detectie en geur   Argos     2021
Feiten en fabels over speuren       Argos     2021

 


Hilda van Rijn, kynologisch instructeur

Hilda van Rhijn

Liefde voor honden zit in mijn hart. Jaren geleden hebben we Amber, onze liefste hond (kruising herder, labrador, friese stabij) opgehaald bij een boerderij in de buurt.  Aangezien ik toen nog geen ervaring had met het opvoeden van honden heb ik besloten om de puppy training bij de hondenschool in Alphen ad Rijn te doen.  Er ging een wereld voor ons open. Terugkijkend, nog meer  voor mij dan voor Amber! Samenwerken, een band opbouwen…. daar is de basis gelegd voor bijna 15 jaar geluk en plezier.

Voordat Amber kwam heb ik jarenlang gewerkt als logopedist en later als personeelsmanager en trainer in het bedrijfsleven. Tussendoor runde ik een klein restaurantje, een heerlijke hobby van mij.

Na het overlijden van Amber was de leegte elke dag voelbaar in ons huis.  We hebben regelmatig vakantielogeetjes in huis, dat is heel leuk. Echter, ik wilde meer leren over de wereld achter de hond, hoe leren honden, hoe beleven honden, hoe kunnen honden met ons samenleven?? Aangezien wij eerder zelf de Martin Gaus trainingen hadden gevolgd, besloot ik de opleiding tot kynologisch instructeur  aan de Martin Gaus Academie te starten.  Na mijn stages bij de hondenscholen in Zoetermeer en Alphen ad Rijn , ben ik nu trots om zelf als instructeur nieuwe honden en hun maatjes de weg te wijzen naar een gelukkig samenleven… dat is mijn missie, dat is mijn passie!

 

 

 

 

 

 

 

 

Aron Domburg

Waar een puppy cursus wel niet tot kan leiden. Een opleiding tot kynologisch instructeur en een stage bij de Martin Gaus hondenschool als gevolg.

Mijn naam is Aron Domburg, vaak te vinden op zondag bij de Martin Gaus hondenschool Alphen aan den Rijn. Hier word ik klaargestoomd om zelf als kynologisch instructeur aan de gang te gaan.

De passie voor honden heb ik al vanaf kleins af aan. Wat ooit begonnen is met honden uitlaten is uitgedraaid op een eigen hond die ik veel moest leren. En niet alleen hij, maar ook ik. Daarom ben ik mezelf gaan verdiepen in hondengedrag. Ik ondervond dat er veel meer elementen meespelen met het opvoeden van een hond, daarom ben ik de opleiding gestart op de Martin Gaus academie. Het kiezen van een juiste stage was al snel gevonden. Door de goede ervaringen met mijn eigen hond, wist ik dat deze hondenschool bij mij zal passen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anne-Marie Aantjes

Mijn naam is Anne-Marie Aantjes. Vanaf 2018 ben ik werkzaam als paraveterinair dierenartsassistente. Ter verdieping ben ik 2022 begonnen met de opleiding tot kynologisch instructeur bij Dogvision en momenteel zit ik in de afrondende fase. Hierna zal ik starten met de opleiding tot gedragstherapeut voor honden.
Zelf heb ik een labrador kruising genaamd Noor en mijn vrije tijd besteed ik graag aan lange wandelingen met haar en aan hondentraining.
Hondengedrag en hun manier van leren vind ik enorm fascinerend en graag deel ik mijn kennis met andere hondenliefhebbers.
Mijn doel tijdens de lessen is om de samenwerking en het begrip tussen hond en eigenaar op een plezierige, ongedwongen manier te optimaliseren.

Ik hoop jou en je viervoeter snel te ontmoeten!

 

 

 

 

 

 

 

Natasja van Leeuwen

Mijn naam is Natasja van Leeuwen. Van huis uit ben ik opgegroeid met de liefde voor honden en zelf nu trotse eigenaar van 4 honden, varierend van 2,7 kg tot 67 kg. Sinds 15 jaar ben ik werkzaam als assistent bij dierenartsenpraktijk ter Aar. Hier is dan ook mijn interesse gegroeid naar het gedrag van honden, en ook van hun eigenaren. Momenteel volg ik de opleiding tot kynologisch instructeur, en hoop die deze zomer af te ronden. Om daarna door te stromen in de opleiding honden gedragstherapeut. Met veel plezier loop ik nu stage bij de Martin Gaus hondenschool van Daniëlle Bremmer, en doe op deze manier veel ervaring op.

Mijn doel is om uiteindelijk  honden en hun eigenaren te kunnen helpen met gedragsgerelateerde problemen.

Tot gauw op de hondenschool.

 

 

 

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over