Detectie Vervolg

Home » Cursussen » Detectie Vervolg

Cursus Detectie Vervolg

Bij deze detectiecursus gaan we verder dan alleen de basis en bieden we een vervolgcursus aan voor honden die al bekend zijn met detectiewerk. Onze cursus bouwt voort op de fundamenten die zijn gelegd in de basisdetectiecursus en richt zich op het verfijnen van de vaardigheden van uw hond en het uitbreiden van zijn repertoire aan detectietechnieken.

Vervolgcursus Detectie Hond

Onze vervolgcursus detectiewerk is ontworpen voor honden die al ervaring hebben met het detecteren van specifieke geuren en hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Gedurende deze cursus zullen we ons richten op het verfijnen van de technieken en het uitbreiden van het zoekgebied van uw hond.

  • Week 1-2: Verdieping van Detectietechnieken We zullen de basis detectietechnieken herzien en ons concentreren op het verfijnen van de signalen die uw hond geeft wanneer hij een specifieke geur detecteert. Daarnaast zullen we werken aan het verbeteren van de nauwkeurigheid en snelheid van het detectiewerk.

  • Week 3-4: Uitbreiding van Zoekgebied en Complexere Puzzels Gedurende deze weken zullen we het zoekgebied van uw hond vergroten en hem introduceren aan complexere detectiepuzzels. Uw hond zal leren om specifieke geuren te identificeren te midden van afleidingen en verschillende omgevingen.

  • Week 5-6: Praktijkgerichte Oefeningen en Evaluatie In de laatste twee weken zullen we praktijkgerichte oefeningen uitvoeren waarbij uw hond zijn detectievaardigheden kan toepassen in realistische situaties. We zullen de voortgang van uw hond evalueren en individuele feedback geven voor verdere verbetering.

Onze vervolgcursus detectiewerk wordt geleid door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in geurwerk en een ondersteunende omgeving bieden voor u en uw hond om te groeien en te leren.

Schrijf vandaag nog in voor onze vervolgcursus detectie en laat uw hond zijn talenten verder ontwikkelen.

 

Voor wie?

Geschikt voor alle honden die bij ons of elders een detectie cursus hebben gevolgd.

Kosten

6 lessen van ca. 60 minuten kost € 135,00

De cursus vindt gedeeltelijk binnen plaats. 

Startdatum zaterdag 2 maart 11:00 uur

 

Les Datum
les 1  2 maart
 les 2 9 maart
 les 3 16 maart
les 4 23 maart
 les 5 6 april
les 6 13 april

 

Startdatum dinsdag 9 april 20:00 uur

 

Les Datum
les 1  9 april
 les 2 16 april
 les 3 23 april
les 4 30 april
 les 5 7 mei
les 6 14 mei

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over