Hoopers

Home » Cursussen » Hoopers

Cursus Hoopers

Cursus Hoopers is een relatief nieuwe hondensport in Nederland. Bij deze sport is het de bedoeling dat de hond een parcours met voornamelijk Hoops, in combinatie met tunnels, hekjes en tonnen aflegt, binnen een vooraf vastgestelde tijd. De handler blijft binnen een vak of achter een lijn in het parcours. De hond wordt vanaf deze positie ‘gestuurd’. De hond moet dus zelfstandig het parcours afleggen maar staat constant in verbinding met de handler.

Hoe is de cursus Hoopers opgebouwd?

In de eerste lessen starten we met het aanleren van de verschillende onderdelen van het parcours. Vervolgens zullen er combinaties van de onderdelen worden gemaakt, waarbij we door het laten lopen van logische lijnen uw hond gaan leren wat de bedoeling is.

De lessen worden aangeboden op het niveau van iedere individuele hond.  Tijdens de lessen zal de moeilijkheidsgraad worden opgebouwd.

Voor wie?

Hoopers is geschikt voor iedere hond, jong en oud. Ook voor honden met een fysieke beperking is Hoopers uitermate geschikt, omdat er geen scherpe wendingen of sprongen gemaakt hoeven te worden.

Wat kost het?

6 lessen van 50 minuten € 110,00

startdatum zaterdag 6 mei 15:15

 

Les Datum
 les 1  6 mei
 les 2 13 mei
 les 3 20 mei
 les 4 27 mei
 les 5 3 juni

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over