EHBO voor Honden

Workshop EHBO voor Honden

 

Honden EHBO

Bij onze workshop Honden EHBO bieden we praktische kennis en vaardigheden aan voor hondenbezitters, zodat ze adequaat kunnen reageren in noodsituaties en eerste hulp kunnen verlenen aan hun trouwe metgezel. Deze workshop is bedoeld om u te leren hoe u snel en effectief kunt handelen bij veelvoorkomende noodgevallen die uw hond kunnen overkomen.

Wat u kunt verwachten:

  1. Leer Eerste Hulp Vaardigheden: We zullen u voorzien van essentiële kennis over het herkennen van noodsituaties bij uw hond en hoe u hierop moet reageren. Dit omvat onderwerpen zoals wondverzorging, vergiftiging, hitteslag, en andere noodgevallen.
  2. Demonstraties en Praktische Oefeningen: Onze ervaren instructeurs zullen demonstraties geven van EHBO-procedures en u de kans geven om praktische oefeningen uit te voeren, zoals het aanbrengen van verbanden.
  3. Noodplan opstellen: We zullen u helpen bij het opstellen van een noodplan voor uw hond, inclusief belangrijke contactgegevens van dierenartsen, informatie over dierenverzekeringen en andere nuttige hulpmiddelen die u kunt raadplegen in geval van nood.
  4. Vragen en Antwoorden: U krijgt de kans om vragen te stellen en advies te krijgen over specifieke situaties die u zich kunt voorstellen, zodat u vol vertrouwen kunt handelen als zich een noodsituatie voordoet.

Inschrijving:

De inschrijving voor de Workshop Hond EHBO staat open voor hondenbezitters van alle ervaringsniveaus. Het is een waardevolle ervaring voor nieuwe en ervaren eigenaren om de kennis en vaardigheden op te doen die nodig zijn om hun hond in noodsituaties te helpen.

Kosten:

De workshop duurt ca. 2 uur en kost € 45,00

startdatum: zaterdag 1 juni 10:00 uur

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over