Balans & Coördinatie

Home » Cursussen » Balans & Coördinatie

Cursus balans & coördinatie

Bij Martin Gaus Hondenschool Alphen aan den Rijn bieden we een speciale cursus aan die gericht is op het verbeteren van de balans, coördinatie en algehele fysieke conditie van uw hond. Onze cursus is ontworpen om honden van alle leeftijden en niveaus te helpen bij het ontwikkelen van kracht, stabiliteit en flexibiliteit.

Cursus Balans & Coördinatie voor Honden

Onze cursus Balans & Coördinatie biedt een gevarieerd programma van oefeningen en activiteiten die specifiek zijn ontworpen om de fysieke en mentale vaardigheden van uw hond te verbeteren. Gedurende de cursus zullen we werken aan het versterken van de spieren, het verbeteren van de stabiliteit en het bevorderen van de algehele gezondheid van uw hond.

  • Week 1-2: Kennismaking en Basisoefeningen We beginnen met een kennismaking en introduceren uw hond aan een reeks basisoefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de balans en coördinatie. Dit omvat oefeningen op verschillende ondergronden en met verschillende hulpmiddelen.

  • Week 3-4: Uitbreiding van Oefeningen en Technieken In de volgende weken zullen we de oefeningen uitbreiden en de technieken verfijnen om de uitdaging voor uw hond te vergroten. We zullen werken aan het verbeteren van de flexibiliteit, kracht en uithoudingsvermogen van uw hond.

  • Week 5: Gevorderde Oefeningen en Praktische Toepassingen In de laatste weken van de cursus zullen we ons richten op gevorderde oefeningen en praktische toepassingen van balans en coördinatie in het dagelijks leven van uw hond. Dit kan onder meer het uitvoeren van activiteiten in verschillende omgevingen en situaties omvatten.

Onze Balans & Coördinatie cursus wordt geleid door ervaren instructeurs die gespecialiseerd zijn in hondentraining. We streven ernaar om een veilige, leuke en ondersteunende omgeving te bieden waarin uw hond kan gedijen en zijn potentieel kan bereiken.

Schrijf vandaag nog in voor onze Balans & Coördinatie cursus en investeer in welzijn en vitaliteit van uw hond.

 

Voor wie is het?

Voor honden met een leeftijd vanaf 6 maanden

Wat kost het?

5 lessen van ca. 50 minuten voor € 110,00

startdatum zaterdag 17 augustus 12:00 uur
Les 1 zaterdag 17 augustus
Les 2 zaterdag 24 augustus
Les 3 zaterdag 7 september
Les 4 zaterdag 14 september
Les 5 zaterdag 21 september

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over