Vervolg II

Home » Cursussen » Vervolg II

Tijden de vervolg 2 cursus bieden we een geavanceerde cursus aan die de training van uw hond naar het volgende niveau tilt. Deze cursus is bedoeld voor honden die al een basiscursus en vervolgcursus hebben afgerond of voor honden met vergelijkbare ervaring en vaardigheden.

Cursusinhoud:

  1. Verfijning van Gehoorzaamheid: We bouwen voort op de gehoorzaamheidscommando’s die zijn geleerd in eerdere cursussen en werken aan het bereiken van een hoger niveau van precisie, betrouwbaarheid en consistentie.

  2. Geavanceerde Leibandwandelingen: We concentreren ons op het perfectioneren van het wandelgedrag van uw hond aan de riem in verschillende omgevingen en situaties. Dit omvat het omgaan met afleidingen en het behouden van focus en controle.

  3. Complexere Oefeningen: We introduceren complexere trainingsoefeningen en puzzels om de mentale en fysieke vaardigheden van uw hond verder uit te dagen en te ontwikkelen.

  4. Zelfbeheersing en Impulscontrole: We werken aan het verbeteren van de zelfbeheersing en impulscontrole van uw hond, zowel thuis als in openbare situaties, om ongewenst gedrag te verminderen en gehoorzaamheid te bevorderen.

  5. Verrijking en Mentale Stimulatie: We bieden een verscheidenheid aan verrijkingsactiviteiten en spelletjes om de geestelijke gezondheid en het welzijn van uw hond te bevorderen en verveling te voorkomen.

  6. Praktische Toepassingen: We bespreken praktische toepassingen van geavanceerde training in het dagelijks leven, zoals het reageren op noodsituaties, het werken met specifieke commando’s en het bevorderen van een positieve band tussen u en uw hond.

Hoe is de cursus opgebouwd?

De vervolg 2 cursus beslaat een periode van 6 weken. De lessen worden wekelijks gehouden en duren doorgaans ongeveer 45 minuten per sessie.

Voor wie?

Voor iedereen die de Vervolg I cursus bij ons of elders heeft afgerond.

Wat kost het?

Zes lessen van 45 minuten: € 110,00

Startdatum zondag 7 april 12:00 uur (binnenlocatie)

 

Les Datum
 les 1 7 april
 les 2 14 april
 les 3 21 april
 les 4 28 april
 les 5 5 mei
 les 6 12 mei

 

Startdatum dinsdag 9 april 20:00 uur (buitenlocatie)

 

Les Datum
 les 1 9 april
 les 2 16 april
 les 3 23 april
 les 4 30 april
 les 5 7 mei
 les 6 14 mei

 

Startdatum zondag 26 mei 12:00 uur

 

Les Datum
 les 1 26 mei
 les 2 2 juni
 les 3 9 juni
 les 4 16 juni
 les 5 23 juni
 les 6 30 juni

 

Startdatum dinsdag 28 mei 20:00 uur

 

Les Datum
 les 1 28 mei
 les 2 4 juni
 les 3 11 juni
 les 4 18 juni
 les 5 25 juni
 les 6 2 juli

 

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over