Cursus leren omgaan met vuurwerk

Home » Workshops » Cursus leren omgaan met vuurwerk

Let Cursus leren omgaan met vuurwerk

Oud en nieuw lijkt nog ver weg en duurt het nog even voor we het jaar uit knallen. Toch is het noodzakelijk om nu al aan de slag te gaan om uw hond voor te bereiden op vuurwerk.  Je hond heeft misschien nog geen jaarwisseling meegemaakt of wist afgelopen  jaar niet zo goed wat er aan de hand was. Je kunt je hond hierop voorbereiden en zo voorkomen dat deze schrikt. 

De cursus bestaat uit een online lezing waarin we verder ingaan op het ontstaan en voorkomen van vuurwerkangst. Naast de online lezing gaan we in 4 praktijklessen aan de slag met het wennen aan vuurwerkgeluiden en geven we je handvatten om deze periode door te komen.

 

De praktijklessen worden gegeven op dinsdag 7 november, 14, november, 21 november en 28 november om 19:00 uur. (deze groep zit vol)

Extra groep:

De praktijklessen worden gegeven op zaterdag 4 november, 11 november, 18 november, en 25 november om 13:00 uur. (deze groep zit vol)

De praktijklessen worden gegeven op zaterdag 4 november, 11 november, 18 november en 25 november om 12:00 uur. (in deze groep zijn nog enkele plekjes vrij)

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven trainen we in kleine groepjes.

Let op! Deze training is om te voorkomen dat honden bang worden! Is je hond al bang voor vuurwerk/harde geluiden? Kijk dan onder het kopje privétraining voor de mogelijkheden.

 

Kosten

€ 135,00 voor een online lezing en 4 praktijklessen.

 

startdatum: woensdag 23 augustus 19:00 uur (VOL)
startdatum: woensdag 1 november 19:00 uur (LET OP! DE PRAKTIJKLESSEN ZIJN OP ZATERDAG)

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over