Puppy Begeleidingstraject

Home » Cursussen » Puppy Begeleidingstraject

Puppy Begeleidingstraject

 

Waarom kiezen voor het puppy begeleidingstraject? Uw nieuwe huisgenoot is pup totdat deze de leeftijd van 6 maanden bereikt. In deze periode word een blauwdruk gemaakt voor de rest van het leven van de pup. Wij bieden u hierbij de beste begeleiding doormiddel van praktijklessen, theorielessen welke zijn afgestemd op de leeftijdsfase van uw pup. Tijdens de lessen gaan we aan de slag met de basiscommando’s maar ook met balans en coördinatie, socialisatie, lichaamstaal, spelen met andere honden en nog heel veel meer. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen. 

 

 

Hoe is de cursus opgebouwd?

De eerste les is altijd een online theorieles. Daarna volgt u één keer per week een praktijkles. Voor de overige theorielessen ontvangt u na inschrijven een rooster. De theorielessen worden  online gegeven.Het praktijkgedeelte is naar keuze op zondagochtend of maandagavond.

In totaal krijgt u bij afnamen van het gehele begeleidingstraject in 18 weken 18 praktijklessen van ca. één uur en 7 theorielessen van ca. anderhalf uur. De lessen worden gegeven door ervaren gecertificeerde instructeurs.

Om iedereen voldoende aandacht te kunnen geven werken we met kleine praktijkgroepen.

 

Voor wie?

Voor puppy’s met een leeftijd van 8 weken tot 6 maanden.

Wat kost het?

€ 260,00 voor 9 weken begeleiding. Wanneer u in één keer inschrijft voor 18 weken betaald u € 500,00. U bent dan verzekerd van de beste begeleiding tot uw pup de leeftijd van 6 maanden bereikt heeft.

Wanneer?

We werken niet met een wachtlijst of vakantiestop. U kunt elke week instromen.

Geen wachtlijsten voor pups

U kunt direct starten met de puppycursus

Kleine groepen

Persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk

Gecertificeerde instructeurs

Zij dragen graag hun kennis aan u over